LA TRAPA

EL GRUP DE TEATRE LA TRAPA

     El grup de teatre La Trapa és la secció més antiga de l’entitat, va néixer gairebé en el seu inici i és un dels pilars del seu desenvolupament. A ella s’hi va anar incorporant la gent del barri, joves i grans que van anar formant un bon elenc que al llarg dels anys ha estat reconegut dins del teatre amateur de casa nostra, guanyant premis importants en els diversos concursos i mostres que es fan arreu de Catalunya.

    Hem guanyat premis en diverses ocasions a Terrassa, Pineda, Badalona, Calella, Arenys, Tàrrega, Manresa…   Amb obres com    “Un sombrero lleno de lluvia”,        “El pobre viudo”,      ” Quién le teme a Virginia Wolf?”, “Ay, Carmela”, “La Fundación”, “Un tramvia anomenat desig”, “Filomena Marturano”…

   El grup de teatre s’ha caracteritzat pel seu afany de transmetre als més joves l’amor al teatre mitjançant l’aprenentatge en grups de joves i nens. També és important l’esperit d’aprofundiment i superació cercant tot allò que pugui millorar la representació de les obres perquè actors i espectadors puguin gaudir-ne al màxim.

   Actualment el quadre escènic del grup de teatre La Trapa el componen unes vint-i-cinc persones entre actors i col·laboradors,  el grup infantil de 6 a 14 anys, amb 25 noi i noies, el grup juvenil de 14 a 16 anys, amb 11 nois i noies, i el grup jove de 16 anys fins a passar a formar part del grup adult, amb 15 nois i noies, en total unes setanta persones.

    A llarg de la temporada es representen dues o tres  obres a més de “Els Pastorets” que es representen cada any amb la participació de tots els grups. L’any 2009 en celebrarem el 10è. Aniversar.

 

Petita historia recent

 

 

   Altres obres que hem representat  son:” Dotze homes sense pietat”, ”Políticament incorrecte”, “La jaula de las locas”, “La extraña pareja”,”Krampac”, “El comprador de horas”, “Mort accidental d’un anarquista”,

  “Catalans a la romana”, “Cena para dos”,” Maria Rosa”, “Rumors”, “El crimen perfecto”, “El casament dels petits burgesos”.

   Les darreres que hem posat en escena són:

   ” T’odio amor meu”, amb la que vam participar a la mostra Fica’ al Sat  2008, que el Sant Andreu Teatre organitza cada any i on participen les entitats del districte de Sant Andreu.

  ”Mentiders”, “El león en invierno”, “Torna-la a tocar, Sam”. “Pel davant i pel darrere”.

    “Diner molt negre”, “La innocència jeu al sofà”, “Talió de fons”.

 

Los comentarios están cerrados.