RUMORS de Neil Simon

Harley i Myra Brock estan celebrant el seu desè aniversari i han convidat a tots els seus millor amics. Chris i Ken Gorman, una parella legal, són els primers a arribar. DEscobreixen que Myra ha desaparegut i Charley s’ha disparat “accidentalment” a l’orella. Charley està inconscient i és incapaç de dir-los el que ha succeït. Charley és el vicealcalde de la ciutat de Nova York i, amb l’esperança d’evitar un escàndol, Ken i Chris intenten ocultar el que consideren la veritat de la situació. Quan arriben els altres convidats, Clara i Len Ganz, Ernie i Cookie Cusack, i Cassie i Glenn Cooper, la història de la nit d’aniversari de Charley i Myra que va sortir malament creix i es desenvolupa. Al final, tots els convidats són còmplices en un encobriment que ningú entén realment, però els fantàstics esdeveniments de la nit són divertits i donen una rica base per a grans personatges que fan el que millor fa Neil Simon: tornar el normal en bogeria.

RUMORS que es va estrenar a Broadway l’any 1988 i és una de les obres més divertides de Neil Simon, autor de L’estranya parella, Descalços al parc, California Suite i La noia de l’adéu, entre d’altres.
Una trama de falses aparences, plena d’embolics, equívocs i malentesos, viscuts a ritme desenfrenat de l’autor americà de més èxit dels últims anys,  que de ben segur provocarà les vostres rialles!

Los comentarios están cerrados.